GAZZE DAHA DA KÖTÜLEŞİYOR..!

Yayınlama: 23.10.2023
51
A+
A-

Üç maymun oynayan Batı İsrail’e ses çıkarmıyor. ABD desteği ile bu katliamları yapıyor. Soykırım yapıyor. İslam devletlerin liderleri ne yazık ki, sessiz ve vurdum duymaz bir durumdalar. Halkı Müslüman ülkeler 17 gündür ayaktalar. Yürüyüş yapıyor. Gazze’ye destek yürüyüşü yapıyorlar. Başta Türkiye Hindistan,Malezya,Endonezya, Yemen , İran Amerika’da yaşayan Müslümanlar elerinde Filistin bayrakları ile yürüyüş yapıyor, İsrail ve şeytan Amerika’yı protesto ediyorlar.

BM sessiz, NATO, sessiz, İsrail Gazzeyi abluka altına almış akvaryumdaki balıklar gibi kadın, ihtiyar ,çocuk,  hastane,  cami ve  kilise demeden bombalıyor. toplu bir katliam tutuyor. Siviller,  masum çocuklar,kadınlar ,hastalar, öldürmekte. Bir soykırım yapmakta. Gazze  daha da kötüleşiyor. Her beş dakikada bir çocuk öldürülüyor. Hala İslam alemin liderleri ne yazık ki suskun. Caydırıcı bir önlem almıyorlar.

Burada dünya liderleri sessiz. Değerli okurlarım, ABD dost değil, AB ülkeleri dost değil. Müslümanların kanı ile besleniyorlar.ABD  On bir bin km öteden  geliyor bu cinayetleri bu katliamları işliyor.  Irak’a özgürlük  getireceğim yalanıyla  işgal eti. On binlerce sivil , masum çocuk ve insan öldürdü. ABD şimdi de bu cinayetleri İsrail’i koruma adına savaş uçak gemilerini Kızıl  denizde konuşlandırmış. AB ülkeleri bunu destekliyor. ABD destekliyor.İsrail cesareti bunlardan alarak bir soykırım uyguluyor. Hastane vuracak kadar binlerce hastayı öldürecek kadar canileşmiştir. Yardım konvoylarına müdahale ediyor. Geçişi izne bağlıyor. Dünyada var mı bu zulmün  örneği. Dünyanın gözü içine bakarak bu  katliamları yapıyor…Soykırım yapıyor.Su, elektrik, gıda akar yakıt yok Gazzede. Bu bir toplu katliamdır., bir soykırımdır.

Sözde insan hakları vardı, ne oldu da bugün sessiz ve dilsiz olmuşlar. İsrail’e bir had bildirmiyorlar.Köpek köpeğin etini yemez derler ya, bu da ona benzer. Ne hazindir ki, hala  içimizde biri ABD ye güvenerek dost ediniyorlar. AB ülkelerine güvenerek dost biliyorlar. Onlar birbirlerinin dostlarıdır. İsrail ve Filistin savaşında görüldüğü gibi. Suriye’de olduğu gibi.Irakta görüldüğü üzere bunlar birbirlerinin dostlarıdır.Modern silahlarını ,Mühimmatların ülkelerinde , İslam coğrafyasında Müslümanların başında patlatıyorlar.

İsrail’in Gazze’ye yönelik hava saldırıları sürüyor

Aklımızı başımıza alalım . Bir damla kan ve bir damla petrol anlayışı ile hareket  ediyorlar. Suriye’de 20 adet hava üssü açmış, birilerini eğitiyor, silah,  mühimmat veriyor Müslüman çocuklarını birbirine kırdırıyor.. Bütün bu olaylar dan dersler çıkararak düşünerek aklımızı başımıza alalım. ABD şeytani oyunlarına gelmeyelim.sinsi  oyunlarını bilelim. Globalleşen bir dünyada yaşadığımızı bilelim. Dünya bir köy haline gelmiştir. Basın yayınla, internet aracıyla dünya küçülmüş bu durumları iyi okuyalım. Gazzenin durumu ortada. Suriye’nin durumu ortada. Irak, yemen durumları gözler önünde.

Dünyamız ve ahretimiz ziyan olmasın diyorum. Zalimi sevmeyelim. Mazlumdan yana olalım. Kalben de olsa kim olursa olsun, ırkı, milleti ne olursa olsun,zulme taraf olamamaya bakalım…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.