EY DÜNYA LİDERLERİ NERDESİNİZ.

Yayınlama: 18.03.2024
12
A+
A-

Filistin’de Toplu bir insanlı yok ediliyor. Filistin Göç etmeye zorlanıyor.  Bir soy  kırıma tabii tutuluyor. Dünya liderleri sessiz.  Çocuklar öldürülüyor. Zalim İsrail intikamını çocuk- kadın ve hastanelerde yatan hastalardan alıyor.

Masum, günahsız dünyadan haberleri olmayan  Çocukların minik vücutları beton enkazların altından kalıyor. Bu güne kadar  dört bin çocuk öldürülmüş.bir o kadarı yaralı. Bir o kadarı sakat bırakılmış zalim İsrail terör devleti hala kana doymuyor. intikamını bu masumlardan alıyor. Birleşmiş milletler AB devletleri hala sessiz , hala çifte standart uyuluyorlar.  hala iki yüzlülüğünü gösteriyorlar , bu konuda  dünya liderleri hala sesiz. Ama bir kedi köpek için  Elbette kedi köpekler de öldürülmesin. dünyayı ayağa kaldıran Avrupa ülkeleri ,  Filistinli çocuklar  için kılını kıpırdatmıyorlar..

Ey dünya liderleri nerdesiniz. .Mazlum, masum insanlar ölürken,  öldürürken  size hiç mi dokunmuyor  bu zulüm.  Bunlar kan üzerinde siyaset yapıyorlar.  petrole karşı Müslümanların  kanı üzerinde siyaset yapıyorlar. Savaş çıkarıyorlar.  Fitneyi körüklüyorlar. Irakta bunu yaptılar. Suriye’de , Filistin’de, bunu yaptılar. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. ABD sonuna kadar İtrailin arkasındayız dedi. On bir  bin km öteden gelip  savaş gemilerini , uçak gemilerini ak denizde  konuşlandırıyorsunuz. Bu bir hukuksuzluktur. Ne işin var orada. Fitnenin başısın Ey Amerika. Sen bir katilsin , elin kanlıdır. Nice masumların kanı elindedir. Ey İsrail, sen bir teröristsin. Bu kadar cinayet  işlemen senin terörist olduğunu gösteriyor. Senden iyilik beklenmez.

Avrupalılar Filistinlilerin din kardeşi değildir.  Ölmüş, öldürülmüş yok edilmiş onlar için  hava hoş. Ya şu  Halkı Müslüman olan  ülkelerin liderlerine ne demeli. Ayni dinin mensuplarız olduğunuz halde, aynı , ayni milletten olduğunuz  halde neden  sesiz kalıyorsunuz. Aynı coğrafyayı, aynı bölgeyi  paylaşıyorsunuz. Ey Arap liderleri ! Ey Müslümanlar nerdesiniz.? Zevk-u   sefalarınızdan ne zaman uyanacaksınız. ? Çocukların çığlıkları uykunuzu ne zaman kaçıracak. Ne zaman uyanacaksınız. Malumların ah-u figanları arşı alaya yükseliyor. Ey dünya liderleri  ne zaman harekete geçeceksiniz.

Ey dünya liderleri ! Hani  sizler insan hakların savunuyordunuz.  İnsan,  hayvan , canlı türlerin zulme uğramasını istemiyordunuz. Bunları sözde savunuyordunuz.  Hani Irak a özgürlük getiriyordunuz. Siz yalancısınız. Siz iki yüzlüsünüz. Siz ayrımcısınız.

Elli yedi İslam ülkesinin liderlerinden ses yok. Bir araya gelmiyorsunuz. Birbirinizle İttifak etmiyorsunuz .. Müslüman’ın dertleriyle dertlenmiyorsunuz. Vurdumduymazsınız. Saltanatınızı, makamınızı  düşündüğünüz kadar, Filistin’de  çocuklar- kadınlar  öldürülmüş, hastaneler bombalanmış öz yurtlarından göçe zorlanmış , fosfor  bombalarla insanlar öldürülmüş  mazlumlar aklınıza gelmiyor.

Her ülke Türkiye cumhuriyeti başkanı sayın ERDOĞAN gibi çabalarsa. Filistin için duyarlı olsalar gecesini gündüzüne kartsalar  İsrail böyle bir zulüm yapmazdı. Dünyaya sesleniyor. Devlet  Başkanlarını ,başbakanlar düzeyinde liderlerle görüşmesi,  gayret göstermesi  İsrail  bu katliamları yapmazdı. Dünya liderleri özellikle Arap liderler derin uykularından uyanacaklardı. .

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.