İSRAİL TERÖR DEVLETİ HASTANE VURDU.

Yayınlama: 18.10.2023
52
A+
A-

İsrail terör devleti bir hastaneyi uçak bombaları ile vurdu. Beş yüz hasta öldü. Bir o kadar yaralı. Masum, çocuk, kadın ,hasta demeden bilerek hastaneyi bombaladı. Dünyanın gözü önünde bu katliamları, bu vahşi cinayetleri işliyor. Yedi milyonluk bir nüfusa sahip korkak terörist İsrail. Göz göre göre, bilerek hedef tespit ederek hastaları katletti şehit etti.…buna kim dur diyecek. Barbar İsrail’e kim dur diyecek. Kim bunun haddini bildirecek.Uyuyan dev İslam Ülkeleri ne güne duruyorlar.
İsrail bu cinayeti işliyor. Kimden deste alıyor, kimden bu güveni alıyor. Elbette ki ,Büyük şeytan ABD ve İngiltere AB ülkelerinden bu desteği alıyor. Hastaneyi bombalıyor, hedef gözetmeksizin Filistinli Müslümanları öldürüyor. Bu bir insanlık suçudur , İsrail Savaş suçu işliyor. İnsan haklarıi ihlalleri işliyor. Hukuk çiğniyor. Bugüne kadar Ne yaptıysa yanına kar kalıyor. Şeytan ABD İsraili koruyor. Destekliyor. Silah ve mühimmat veriyor.
ABD Bir savaş gemisi ak denize göndermiş, , ikinci bir savaş gemisi daha yola çıkmış Ak denizde bekletiliyor. Yerleşim yerlerine fosfor bombaları kullanıyor. Binlerce masumu katlediyor. ABD nin ne işi var Orada. Askeri uçak gemisinin Akdeniz de,ne amaçla gelmiş, İsraili korumak ı yoksa bazı Ülkelere göz dağı vermek mi. deyim yerinde ise burnumuzun dibinde ne için gelmiş, . İsrail Orta doğunun çıban başıdır. En büyük şeytan ve fitnenin başı ABD devletidir. Yanındaki İngiltere Fransa gibi devletleri ABD nin aveneleri.


  • Mazlum,masum, kim olursa olsun , zulüm kimden gelirse gelsin. desteklemek , mazlumun hakkını savunmak sahip çıkmak insani ve İslam, i bir görevimizdir. Tek taraflı olmamak lazım. Hastanede hasta yatağında tedavi gören masum sivil kadın ,çocuk, hasta demeden öldürmek hiçbir insanı bir durum değildir. Kabul etmek mümkün değildir. Beş yüz insan, Bu toplu bir katliamdır. Bütün ülkeler bugün ayakta Filistin için Hamas için ayakta kınıyorlar,lanetliyorlar, yürüyüşlerle pankartlarla protesto ediliyor , bütün bu seslere rağmen ne yazık ki bir yaptırıma gidilmiyor. On gündür gece gündür hamasi, Gazze’yi vuruyor. Gazze ateş altında. En ağır silahlarla bombardıman uçakları ile vuruyor, Hala ABD ve bazı dünya devletleri sesini çıkarmıyorlar.
    İsrail terör devleti hastaneyi uçak bombaları ile vurdu. 500 hasta öldürüldü. Şheit edildi. Hiçbir savşta böyle zalimane böyle gaddara ne bir cinayet işlenmemiştir.
    İnsanlıktan nasibini almamış İsrail Hastaneyi vuruyorsa vah ümmetin haline. Zillet içinde yaşayan bir ümmet. Yedi milyonluk nüfusa sahip İsrail’e söz geçiremiyorsa vah ümmetin haline. Bütün Müslümanların gözü önünde bu katliamları yapıyorsa sesleri çıkmıyorsa bir yaptırım yapılamıyorsa vah ümmetin haline.
    İslam devletleri Bir araya geliniyor ama sadece kınamaktan öteye geçmiyor. Elli yıldır Kahrolsun İsrail diyoruz ama ne yazık ki kahr olmuyor İsrail. Onun haddini bildirmek ancak silah gücü ile olur. Kuvvetini bastırılabilir.ABD nin şımarık çocuğu İsrail sonu gelmiştir. Sonunu getirmek lazım. Oluk oluk Müslüman kanı akıtıyor… İsrail terörüne dur demek zamanı gelmiştir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.