Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama
Yayınlama: 17.08.2023
30
A+
A-

Batman’da polis tarafından iki farklı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Önceki gün metanfematin maddesi ele geçiren Polis ekipleri bu kez skunk maddesi ele geçirdi. Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iki farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

SKUNK MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

 Operasyonda, satışa hazır halde paketlenmiş halde 11 kilo 543 gram SKUNK uyuşturucu madde, 487 gram toz esrar uyuşturucu madde, 19 gram kokain, 3 adet uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirildi.  Olayla ilgili 3 şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

“MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

Batman Emniyet Müdürlüğü açıklamasında “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüpheliler ile mücadelemiz, vatandaşlarımızın ihbar ve destekleri ile huzurlu sokaklar ve güvenli yarınlar için 7/24 milletimizin hizmetinde her daim devam edecektir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.