Aydiş Grup yeni yerinde

Aydiş Grup yeni yerinde
Yayınlama: 02.10.2023
769
A+
A-

Batman’ın sevilen mütahitlerinden ve 40 yılı aşkındır sektörde başarıyla hizmet veren İş insanı Abdurrahman Aydiş’in yönetim kurulu başkanı olduğu Aydiş Grup Turgut Özal Bulvarı Av. Sedat Özevin Cad. Taş Konak Is Merkezi kat 5’teki yeni yerine taşındı. Daha önce Kevser iş merkezinde hizmet veren Aydiş Grup çalışmalarını yeni iş merkezine kaydırdı. Mütahitlik sektörünün yanı sıra Madencilik sektöründe de çalışma yürüten Şirket yeni adresinde hizmetlerini yürütüyor.

SEKTÖR’DE BAŞARIYLA BÜYÜYEN FİRMA

Batman’ın en merkezi yerinde bulunan Taş Konak iş merkezinde 500 metrekare genişliğinde modern ve ferah bir mekana taşınan Aydiş grup Madencilik, Mütahitlik ve Mühendislik hizmetlerini buradan yönetecek. Batman’ın sevilen kanaat önderlerinden Aydiş Grup’un kurucusu Hacı Abdurrahman Aydiş tarafından misafirler yeni mekanda ağırlanıyor. Aydiş yakın ilgi ve alakasını eksik etmiyor.

 

Hayırlı olsun ziyaretine gittiğimiz Hacı Abdurrahman Aydiş ve Eşref Tarhan geçtiğimiz hafta Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinden sayfa tasarımından ödül alan gazetemizi tebrik ettiler. Gazete sahibimiz Nimet Dal’ı tebrik eden Aydiş yayın hayatında başarılar diledi. Aydiş”Batman yerel basınımızın güzide kuruluşlarından Batman Demokrat Haberi Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinden almış olduğu ödül nedeniyle kutlarım. Gazetenin tüm ekibini tebrik ederim.”dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.