Dinç ailesinden mevlidli düğün

Dinç ailesinden mevlidli düğün
Yayınlama: 29.08.2023
739
A+
A-

Batman’ın sevilen ve tanınmış ailelerinden Dinç ailesinden rahmetli Ahmet Dinç’ in oğlu, İş insanları Selman Dinç, Abdulhakim Dinç ve İbrahim Dinç’in yeğeni Mehmet Salih Dinç muhteşem  Mevlid düğününün ardından İstanbul’da yaşayan İş insanı Cemal Uslu’nun kızı  Şaristan Uslu ile dünya evine girdi.

SİYASİLER VE İŞ İNSANLARINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Batman Güngör Palas düğün salonunda görkemli bir düğünle dünya evine giren Mehmet Salih Dinç– Şaristan Uslu çifti, başta siyasiler ve iş insanları olmak üzere  binlerce kişiyi bir araya getirdi.Düğün öncesinde din görevlileri tarafından mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı.

YOĞUN İLGİ GÖREN MEVLİD DÜĞÜNÜ

Mevlid Düğününe, başta Batman Ak Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ak parti il başkanı Akif Gür, Batman Emniyet müdürü Köroğlu Kıraç, Batman Jandarma Alay komutanı Jandarma albay Adem  Taşkın,TPAO Batman bölge müdürü Mustafa Demir, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut,

Hasankeyf’ Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen , Kanaat önderi Hacı Bahri Müjdeci, Abdurrahman Aydiş, Mazhar Celbek, Batman Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Kalkan, İş insanı Mehmet Orpak, Akparti eski il başkanı  Muzaffer Bağ, ASKON şube Başkanı Selman Nasıroğlu,siyasi parti il başkanları,, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

MERHUM AHMET DİNÇ UNUTULMADI

Düğünde genç çiftin nikahını Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut kıyarken  gelin ve damada mutluluk diledi.Geline evlenme cüzdanını Ak parti Batman milletvekili Ferhat Nasıroğlu vererek Dinç ailesini ve genç çifti tebrik etti. Nikah töreninde konuşan Hayrettin Hamidi Damadın babası rahmetli Ahmet Dinç’e övgü dolu sözler söyleyerek Rahmetli Ahmet Dinç’in Batman’da önemli eserler bıraktığını hayırsever, iyilik sever biri olduğunu belirterek kendisine bir kez daha rahmet diledi. Düğün ilahiler eşliğinde devam etti.

DİNÇ AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Geniş bir topluluğunun katıldığı Güngör Palas düğün salonundaki düğün töreninde İş dünyası ve politikacıların yanı sıra  birçok kesimin bir araya geldiği düğünde, Damadın Amcaları İbrahim Dinç, Selman Dinç, Abdulhakim Dinç, Mehmet Dinç, Emin Dinç ve Uslu ailesi, kusursuz ev sahipliği sergiledi. Konuklarla yakından ilgilenen damadın Amcası  Selman Dinç bu mutlu günüde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkürü etti.

Oldukça güzel geçen düğünde kapıda konukları karşılayıp uğurlayan Dinç ailesi konuklarla yakından ilgilendi.Batman Demokrat Haber ailesi olarak Şaristan & Mehmet Salih Dinç Çiftini tebrik eder, sağlık, mutluluk dolu bir yaşam dileriz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.