RAMANLI, UYUŞTURCUYLA MÜCADELE EDECEĞİZ,

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediyesi Başkan adayı Serkan Ramanlı ve beraberinde parti üyeleri ile birlikte seçim çalışması kapsamında gazetemizin imtiyaz sahibi Nimet Dal’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ramanlı, Kürtçe dilinin yaygınlaşması için var güçleriyle çalışacaklarını, amaçlarının siyasi rant olmadığını söyledi.

RAMANLI, UYUŞTURCUYLA MÜCADELE EDECEĞİZ,
Yayınlama: 29.02.2024
20
A+
A-

Gazetemizi ziyarette seçim süresince Batman kent merkezinde her mahalleyi gezip yapacakları çalışmaları hakkında seçmeni bilgilendireceğinin altını çizen Ramanlı, “öncelikle biz belediyeciliği rant kapısı olarak değil hizmet kapısı olarak Allah’ın izniyle kazanırsak yapmayı hedefliyoruz, işini layıkıyla yapan hiçbir personelin ekmeğiyle oynamayız hangi partiden olursa olsun” dedi.
Konuşmasının devamında Ramanlı, “Yine kazanırsak hayata
geçirmek istediğimiz projelerimiz var bunlardan bazıları şöyle altyapı, üstyapı, sosyal tesisler, çevre kirliliği, hava temizliği, bağlantı yolları, trafik rahatlatma, kadınlara yönelik sosyal hizmetler ve gençlere istihdam yaratma bulunuyor. Ayrıca, danışmanlık merkezleri kurarak gençlere rehberlik hizmeti sunmak ayrıca uyuşturucu ile mücadele konusu gençlerimizi zehirleyenlere asla müsaade etmeyeceğiz ne kadar kullanılmayan ve uyuşturucu yuvası olarak kullanılan eski yapı varsa yıkacağız, bunu yaparken güvenlik görevlerimizle koordineli bir şekilde yapmayı hedefliyoruz” dedi.
Konuşmasının devamında 31 Mart yerel seçimlere az bir süre kaldığını söyleyen Ramanlı, “seçim gününe az bir süre kaldı, il yönetimim ile birlikte seçim süresince kazanmak için mücadele vereceğiz ve her yere gidip seçmene kendimizi anlatacağız ve yapacağımız çalışmaları anlatacağız, bizim için partili hiç önemli değil her kesi ziyaret edeceğiz” dedi.
Ramanlı, konuşmasının devamında özellikle Kürtçe dilinin yaygınlaşması için var gücümüzle çalışacağız bunu siyasi rant olarak kesinlikle yapmayacağız,” dedi.
siyasete giriş nedenini, belediye başkan adaylığını ve seçilmesi halinde gerçekleştireceği çalışmalarının altını çizen Ramanlı, Samimiyet siyasette çok önemli, olduğunu ve milletvekilliğinin temsil makamı olmasına rağmen belediye başkanlığının daha etkili bir pozisyon olduğunu, ricacı değil icracı olmak istediklerini ifade etti.
Konuşmasının Ardından gazetemizin imtiyaz sahibi Nimet Dal Belediye Başkan adayı Serkan Samanlı’ya teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektyiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.