Öğretmenlere terapi eğitimi verildi

Rehberlik Araştırma Merkezimiz ve Yakındoğu Üniversitesi iş birliği ile psikolojik danışman rehber öğretmenlere verilen Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimi katılım belge töreniyle sona erdi.

Öğretmenlere terapi eğitimi verildi
Yayınlama: 13.05.2024
11
A+
A-

Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesinde bulunan konferans salonunda gerçekleşen Katılım belgesi verme törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahim Kusen, Yakındoğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doçent Doktor Yasemin Sorkan Ballı, RAM Müdürü Mustafa Çakan ve eğitimi alan Psikolojik Danışman Rehber öğretmenler katıldı.

65 PSİKOLOJİK DANIŞMANA EĞİTİM VERİLDİ

Rehberlik Araştırma Merkezi ve Yakındoğu Üniversitesi iş birliği ile İlimiz okullarında görev yapan 65 psikolojik danışmana 2 gün boyunca kısa süreli çözüm odaklı terapi eğitiminin kapanış ve katlım belgesi verme töreninde kapanış konuşması yapan Müdür Kurtaran, eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve eğitime katılan tüm psikolojik danışman rehber öğretmenlere teşekkür etti.

ÖĞRETMENLERE KATILIM BELGESİ

“Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimini veren Doçent Doktor Yasemin Sorkan Ballı’ya ve Fırat Karaboğa’ya ilimizin sembolü at başı plaketi verdi. Tören 2 günlük eğitime katılan psikolojik danışman rehber öğretmenlere katılım belgelerinin verilmesi ve toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.