Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından Kızılay Haftası kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyasında, bir günde 1.150 ünite kan toplanarak Türkiye rekoru kırıldı. “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla gerçekleştirilen kampanyaya öğretmenler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.
1 GÜNDE 1.150 ÜNİTE KAN BAĞIŞI
İl Millî Eğitim Müdürlüğünün bu yıl ikincisini düzenlediği kampanya, il merkezindeki okulların katılımıyla gerçekleştirildi. Gültepe İlkokulu ve Yunus Emre Anadolu Lisesinde kurulan bağış noktalarında öğretmenler ve vatandaşlar kan bağışında bulunarak dayanışma örneği sergiledi.
CİĞER’DEN BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR
İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, bağış noktalarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı, kan bağışında bulunan öğretmen ve vatandaşlarla görüştü. Kampanyaya gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Ciğer, her bağışın ihtiyaç sahibi hastalar için umut olduğunu ifade etti. Kampanyayı her yıl Kızılay Haftası’nda daha geniş katılımla düzenleyerek geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Ciğer, kan bağışının toplumsal dayanışmanın önemli bir örneği olduğunu vurguladı. Ciğer, kampanyaya destek veren tüm vatandaşlara, öğretmenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.
