2. uluslararası Batman Sempozyumu’nda geri sayım başladı

Batman’ın il oluşunun 34. Yıl dönümünde Batman Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek sempozyum için geri sayım başladı.

2. uluslararası Batman Sempozyumu’nda geri sayım başladı
Yayınlama: 12.05.2024
22
A+
A-

Batman Üniversitesinin ev sahipliğinde; Batman’ın il oluşunun 34. yıl dönümü olan 16 Mayıs 2024 tarihinde açılışı yapılması planlanan ‘2. Uluslararası Batman Sempozyumu’ kentin hedeflerine ulaşması açısından önemli katkıları olması bekleniyor.

SEMPOZYUM 16 MAYIS’TA

Şehir, Kültür ve Gelişim temasıyla düzenlenecek olan ‘2. Uluslararası Batman Sempozyumu’nun amacı, Batman’ın dününü, bugününü ve yarınını akademik olarak ele almak; bu sayede Batman’a ait köklü tarihi, coğrafi, sanatsal, ekonomik, dini, sosyal, kültürel ve folklorik değerleri ortaya çıkarmak olarak belirlendi. Sempozyumun, Batman ili üzerine akademik çalışmalar yürüten araştırmacılar arasında bilgi alışverişi sağlayarak iş birliği ve dayanışmayı artırması hedefleniyor. Batman Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İdris Demir “Üniversitemiz tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Batman Sempozyumu’nun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.