Gercüş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Zirveye Doğru” projesi kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Dursun’un öncülüğünde, Şube Müdürü Sahip Ay’ın katılımıyla proje dahilindeki öğrencilerle bir araya gelindi.
Ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Dursun, öncelikle sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Onların duygu ve düşüncelerini dinleyen Dursun, eğitim hayatlarındaki karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi aldı. Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı olduklarını vurgulayarak azimle çalışmaları ve yüksek hedefler belirlemeleri gerektiğini ifade etti. Ayrıca, projeye dahil edilen ilk öğrenciler olmaları sebebiyle diğer arkadaşlarına örnek teşkil etmeleri gerektiğini hatırlattı.
Öğrencilerle yapılan görüşmelerin ardından öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Dursun, eğitim sürecine dair genel bir değerlendirme yaptı. Öğretmenlerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, eğitim sürecinde ihtiyaç duydukları her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretin son bölümünde velilerle de bir toplantı gerçekleştirildi.
Velilere, sınav sürecinde çocuklarına destek olmanın önemini vurgulayan Dursun, öğrencilerin her türlü akademik ve psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğunu belirtti. Velilerin eksik kaldıkları noktalarda Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişim halinde olmalarının faydalı olacağını dile getirerek, öğrencilerin hepimizin evladı olduğu bilinciyle hareket ettiklerini sözlerine ekledi. “Zirveye Doğru” projesine maddi ve manevi destek veren Gercüş Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Aydemir’e, öğrenciler, veliler, öğretmenler ve Milli Eğitim Müdürlüğü adına teşekkür edildi.