Yılların siyasetçisi İl Genel Meclis Adayı

Eski Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi eski İl Başkanı Mehmet Fırat, 31.Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde İl Genel Meclisi adayı oldu.

Yılların siyasetçisi İl Genel Meclis Adayı
Yayınlama: 24.03.2024
112
A+
A-

Batman’a Başkan olduğu dönemlerde Prof. Dr Necmettin Erbakan’a yakın çalışmış, Batman’a birçok hizmetin gelmesine öncülük eden Fırat, Gazetemize yaptığı değerlendirmede şunları söyledi.

‘HALKIMA KARŞI HEP DÜRÜST OLDUM’

“Ben kırk beş yıla yakın siyasi alanda İl başkanı olarak görev yaptım. Siyaseti her zaman halka bir hizmet aracı olarak gördüm. Bu sebeple halkıma karşı her zaman adil ve adaletli olmaya çalışarak hizmet yapmaya gayret ettim. Bu süre içerisinde, Rabbime hamdolsun olsun ki, halkıma karşı hep dürüst oldum. Hiç kimseyi aldatmadım. Hiç kimseye yalan söylemedim. Hiç kimseye yalan vaatlerde bulunmadım. Daima haklının yanında, mazluma destek olmaya çalıştım. “İnsanların en hayırlısı, insanlara en çok faydalı olandır” Desturu ile hareket ederek daima ihtiyaç sahiplerini gözettim… Bundan sonraki yaşantımda da görevim ne olursa olsun bu temel prensipten asla ayrılmayacağım” dedi.

‘AMACIM BATMANIMIZIN GELECEĞİNE KATKIDA BULUNMAK’

Fırat sözlerine şöyle devam etti “31 Mart seçimlerinde çok sevdiğim kadirşinas hemşerilerime daha fazla hizmet etmek ve Büyük şehire doğru giden Batmanımızın geleceğine katkıda bulunmak amacı ile İl genel meclisi adayı oldum. Eğer Batmanlı hemşerilerim bu görevi bize laik görüp destek verirlerse, İnşallah geçmişte olduğu gibi bu günde Hak ve Adaletten ayrılmadan halkıma en güzel hizmeti yapmaya gayret edeceğim dedi…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.