Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Belediyesi ekipleri, kent estetiğini korumak ve yeşil alanları daha düzenli hale getirmek amacıyla bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
YABANİ OTLAR TEMİZLENİYOR
Yağışlı havaya rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, başta Atatürk Bulvarı ve Turgut Özal Bulvarı olmak üzere refüj, dönel kavşak ve kaldırım kenarlarındaki yeşil alanlarda yabani ot temizliği yapıyor. Yaklaşık 45 personelin görev aldığı çalışmalarda yeşil alanlar temizlenerek daha düzenli bir görünüme kavuşturuluyor.
MEVSİMSEL BAKIM YAPILIYOR
Sonbahar döneminde yeşil alanların sağlıklı gelişimi için çapalama, budama ve çim biçme çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Belediye ekiplerinin kent genelindeki yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarını belirlenen program doğrultusunda sürdüreceği bildirildi.
