Vali’den esnafa ziyaret, Gaziler gününe kutlama

Vali’den esnafa ziyaret, Gaziler gününe kutlama
Reklam Bloğu
Yayınlama: 18.09.2023
70
A+
A-

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanımefendi, ilimizin en işlek caddelerinden Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cadde üzerinde ve Atatürk Parkında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Canalp ve eşi, özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek,  vatandaşların çay davetine icabet etti.

AHİLİK HAFTASI KUTLAMA KOMİTESİ ZİYARET ETTİ

Siftahı sizden, bereketi Allah’tan ifadesi ile toplum yararını daima ön planda tutarak dürüstlük ve doğruluk ilkesini ticarette hakim kılan Ahilik geleneğini yaşatmak amacıyla ilimizde oluşturulan Ahilik haftası kutlama Komitesi, Valimiz Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti.

GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Vali Ekrem Canalp 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesajı yayımlayarak “Millet olarak aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi her zaman sevgi ve saygıyla anmaktayız. Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize karşı yapılacak en anlamlı teşekkür, onların bizlere emanet ettiği ülkemize, milletimize, bayrağımıza, demokrasimize sahip çıkmak ve üzerimize düşen görevlerimizi en iyi şekilde yapmaktır. “dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.