‘UYUŞTURUCU VE KADINA ŞİDDET KONUSUNDA HASSASİYETLERİMİZ NET’

Belediye Eş Başkanlığına seçilen Gülistan Sönük mesai saatleri içerisinde belediye hizmet binası ile birimlerdeki çalışmalarını sürdürürken akşam saatlerinde de halk buluşmaları kapsamında halkın dilek, temenni ve önerilerin dinlemek üzere halk toplantılarına başladı.

‘UYUŞTURUCU VE KADINA ŞİDDET KONUSUNDA HASSASİYETLERİMİZ NET’
Advert
Yayınlama: 09.05.2024
6
A+
A-

Yeşiltepe Taziye Evinde başlayan ilk toplantıya belediyedeki tüm birim müdürleri ile katılan Eş Başkan Sönük, halkın talep ve önerilerini alarak yaşanan süreç hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

SÖNÜK, HALK BULUŞMASINA KATILDI

Amaçlarının verilen büyük destek karşısında bütün imkanları halkın hizmetine sunmak olduğunu belirten Belediye Eş Başkanı Sönük; ”Halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön vereceğiz. Halk buluşmalarında ortaya çıkan öneriler ve gelen taleplere göre yatırım ve hizmetlerimizi planlayarak beş yıllık stratejik planımızı oluşturacağız. Halkımızın dertlerini dert edinip çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmetin başta kenar mahallelerimiz olmak üzere adil dağıtımı konusunda hassas olacağız. Talepleri en ince noktasına kadar dikkatle değerlendirip imkanlarımızı çözüm için seferber edeceğiz” dedi.

Uyuşturucu ve kadına şiddet ile topyekun mücadele edeceğiz

Belediyenin rutin hizmetlerinin düzenli olarak sürdürülmesinin yanında diğer toplumsal konulara da duyarlı olacaklarını belirten Eş Başkan Sönük: ”Başta çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlar olmak üzere halkımızın tüm kesimlerini yaşanan fiziki ve psikolojik baskı ve bunalımdan kurtarmak için çabalayacağız. Uyuşturucu ile mücadele ve kadına şiddet konusunda hassasiyetlerimizi net olarak ortaya koyup topyekûn mücadele edeceğiz. Sorunların birer parçası haline getirilen yurttaşlarımızı hep birlikte sahiplenerek ve mücadele ederek çözümün birer parçası haline getirmek için çabalayacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.