Uyuşturucu Operasyonu 6 Kişi Tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu Operasyonu 6 Kişi Tutuklandı
Advert
Yayınlama: 25.03.2024
11
A+
A-

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü dedektör arama köpekleri Linda ve İka’nın katılımıyla 2 farklı evde operasyon yapıldı.  Narkogüç operasyonları kapsamında yapılan aramalarda; 4 Kilo 232 Gram Toz Esrar, 26,24 Gram Metamfetamin, 3,09 Gram) Kubar Esrar, 0,72 Gram) Eroin, 1 Adet) Sentetik Ecza, 0,90 Gram) Sentetik Kannobinoid, 2 Adet) Hassas Terazi ele geçirildi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen (77 Bin 930 TL) paraya el konuldu. Operasyonlarda yakalanan 6 şahıs yapılan işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘SOKAK SATICILARINI İHBAR EDİN’

Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi ve UYUMA üzerinden ihbarda bulunmalarını isteyerek “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüpheliler ile mücadelemiz, vatandaşlarımızın, 112 Acil Çağrı Merkezi ve UYUMA üzerinden gönderdikleri ihbar ve destekleri ile NARVAS (Narkotik Vaka Analiz Sistemi) projesinin temel hedeflerine bağlı kalınarak huzurlu sokaklar ve güvenli yarınlar için 7/24 milletimizin hizmetinde her daim devam edecektir.” İfadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.