Üniversite, uluslararası 10 proje hazırladı

Batman Üniversitesi 2022-2024 yıllarını kapsayan, halen devam eden ve kabul edilen ulusal ve uluslararası 10 proje hazırlandı. 6 TÜBİTAK 1002 projesi, 3 DİKA SOGEP projesi ve 1 AB projesi yürütüldü.

Üniversite, uluslararası 10 proje hazırladı
Advert
Yayınlama: 04.01.2024
12
A+
A-

“Batman Dicle Vadisi Doğa Parkı, Uludağ Masifinin Toktono-Metoformik-Magmatik Evrimi, Sayısal Yarı Grupların Young Diyagramlarının Alt Diyagramları, Genç Anne – Babaların Dijital Ebeveynlik Farkındalığını Geliştirme Projesi” gibi başlıkların yer aldığı projelerle Üniversitemiz bir önceki döneme göre proje sayısını iki kattan fazla artırarak istikrarlı yükselişini devam ettirdi.

REKTÖR DEMİR: “BAŞARILI ARAŞTIRMA PROJELERİ ÜRETMEK ÇABASINDAYIZ”

Üniversitenin altyapısını ve teknoloji geliştirme kapasitesini güçlendirmek adına üretilen projelerin çok kıymetli olduğunu kaydeden Rektör Demir, bilimsel çerçeve içinde kapsamlı olarak Ar-Ge faaliyetlerini desteklemek, uluslararası çalışmalar gerçekleştirmek ve başarılı araştırma projeleri üretmek çabasındayız” dedi. Ulusal ve uluslararası standartlarda bilimin ve araştırmacıların en iyi altyapılara erişimini desteklediklerini belirten Rektör Demir, üniversitemizde proje hazırlık çalışmalarının sürekli artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.