TÜRKKEP, LOGO KULLANICILARININ BORDRO YÖNETİMİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR!

TÜRKKEP, LOGO KULLANICILARININ BORDRO YÖNETİMİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR!
Reklam Bloğu
Yayınlama: 05.07.2024
16
A+
A-

TÜRKKEP, ülkemizde yaygın olarak kullanılan LOGO Bordro Plus ve Tiger HR uygulamaları için geliştirdiği KEP entegrasyon çözümünü LOGO kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Gerçekleştirilen çalışma ile LOGO Bordro Plus ve Tiger HR uygulaması içerisinde üretilen maaş bordroları (ücret hesap pusulaları), çalışanlara uygulama içerisinden çıkmadan TÜRKKEP KEP servisleri ile güvenli, yasal ve hızlı bir şekilde iletilecek. Elektronik ortama taşınan bordro yönetimi sayesinde kâğıt, baskı, toner, arşiv ve kargo gibi maliyetlerden tasarruf sağlanırken, operasyonel verimlilik de artmış olacak.

E-dönüşüm sektörünün Türkiye’deki pazar lideri TÜRKKEP, gerçekleştirdiği KEP Entegrasyonu ile LOGO Bordro Plus ve Tiger HR uygulamasında oluşturulacak çalışan ücret pusulalarının, TÜRKKEP LOGO KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) Entegrasyon Modülü ile çalışanlara KEP sistemi üzerinden elektronik ortamda iletilebilmesini olanaklı hale getirdi. Entegrasyon sayesinde maaş bordroları, LOGO Bordro Plus ve Tiger HR uygulaması içerisinden hiç çıkmadan çalışanların KEP hesaplarına saniyeler içerisinde, kolayca gönderilecek. Maaş bordrolarının çalışanlara yasal açıdan geçerli, hızlı ve güvenli bir şekilde tebliğ edilmesini sağlayan bu iş birliği ile kâğıt, baskı, toner, posta ve arşiv gibi birçok maliyetten tasarruf edilirken, ağaçların kesilmesi önlenerek çevreye verilen birçok zararın da önüne geçilmiş olacak. Ayrıca fiziki olarak yürütülen bordro yönetiminin elektronik ortama taşınması iş yükünü azaltarak operasyonel verimliliğin artmasına da katkı sunacak.

OLCAY YILDIZ: “ÜLKEMİZİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız, “TÜRKKEP olarak; KEP, e-İmza, e-Saklama ve e-Fatura gibi çözümlerimizle müşterilerimize hizmet vermeye ve ülkemizin dijital dönüşümüne katkıda bulunmaya devam ediyoruz. LOGO Bordro Plus ve Tiger HR ürünleri özelinde gerçekleştirdiğimiz entegrasyon sayesinde LOGO Bordro Plus ve Tiger HR kullanıcıları, ücret hesap pusulalarını çalışanlara güvenli, hızlı ve yasal bir şekilde KEP üzerinden tebliğ edebilecekler. Ücret hesap pusulalarının KEP üzerinden gönderilmesi, kurumların resmi evrak süreçlerini elektronik ortamda zahmetsiz ve güvenli bir şekilde yönetmelerini sağlıyor. TÜRKKEP olarak ülkemizde yaygın olarak kullanılan uygulamalara yaptığımız KEP entegrasyonları ile büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. LOGO kullanıcılarının dijital dönüşüm süreçlerine katkı sunmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Bu geliştirme TÜRKKEP’in dijital dönüşüm pazarındaki lider konumunu pekiştirirken, LOGO kullanıcılarına da büyük avantaj sağlayacaktır.

TÜRKKEP olarak iş ortaklıklarıyla gerçekleştirdiğimiz projelerle e-dönüşümde öncü rol üstlenmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle ben tüm kurumlarımızı, şirketlerimizi, tüzel kişilerimizi ve bireylerimizi TÜRKKEP’le dijitalleşmeye davet ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.