Milletvekili Ramanlı kurum ziyaretlerinde bulundu

Milletvekili Ramanlı kurum ziyaretlerinde bulundu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 27.08.2023
144
A+
A-

Batman Tren Gar Müdürlüğü’nü ziyaret eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, çözüm için gerekli her çalışmayı destekleyeceklerini ve Batman için çalışan her kişi ve kurumun arkasında duracaklarını söyledi.
Ziyarette Tren seferlerinin sadece bir Raybüsle yapıldığını aktaran TCDD Batman Gar Müdür Vekili Halil Saruhan, “Gün içinde dört seferde sadece bir Raybüsle yapılıyor. Raybüs arızalanınca eski treni kullanmak zorunda kalıyoruz. Bir Raybüs daha ihtiyacımız var. Böylece sefer sayısı da attırılabilir arızalandığında yedek Raybüsle de devam edilebilir. Ayrıca Tren Gar’ına gelen alt geçidin durumunun yıllardır değişmemesi ise halkı gerçekten mağdur ediyor. Birçok defa su baskınına uğrayan alt geçit için bir çözüm bulunmalı.” Diye dert yandı.
Batman Tren Garının ihtiyaçlarını, eksiklerini ve sıkıntılarını kurum müdür ve personelinden dinleyen Ramanlı, çözüm için gerekli her çalışmayı destekleyeceklerini ve Batman için çalışan her kişi ve kurumun arkasında duracaklarını söyledi.

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, PTT Başmüdürlüğü ve İl Göç İdaresi’ni ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili brifing aldı.

Batman’da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililerden oluşan bir heyetle İl Göç İdaresi ve PTT Başmüdürlüğü’nü ziyaret etti. Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, çalışma ve hizmetin halkımıza layık bir şekilde yerine getirilmesi için gereken her konuda yardımcı olacaklarını kaydetti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.