Tekin ‘Sason kazansın, insanımız kazansın’

AK Parti Sason Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Tekin, Sason’un sorunlarının tamamına hakim olduğunu, çözümü için de projeler geliştirdiğini ifade ederek Sason’lulardan destek istedi.

Tekin ‘Sason kazansın, insanımız kazansın’
Yayınlama: 29.01.2024
34
A+
A-

İş alanındaki tecrübemle, bilgim ve deneyimim ile bu bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağım. Acilen istihdama yönelik çalışmalar başlatılmalıdır. İnsanları yerlerine, yurtlarına bırakıp göç etmelerine engel olalım. Bölgemizle birlikte, Sason’lu vatandaşlar ile birlikte, insanımız kazansın. Hep birlikte kazanalım. Tekstil sanayide, tarımda, hayvancılıkta ve turizmde kazanalım. Yeniden bir istihdam oluşturulacaktır, yeniden bir istihdam oluşması sağlanmalıdır.

‘SORUNLARIN TAMAMINA HAKİMİM’

Kültür sanat ve turizm festivalleri zaten yapılıyor lakin daha da geliştirilmesi gerekiyor. Ben festivalleri oldukça önemsiyorum. Çok önemli bir faaliyet kültürümüzü tanıyıp, tanıtmak, eğlenmek, yerli ve yabancı turistleri ilçemize çekerek ekonomiye katkı sağlamak, bunlar görmezden gelinecek ya da üstü çizilecek şeyler değil. Festivalleri daha da büyüteceğiz hem de dünyada tanıtımını yapacağız.”

‘DAR GELİRLİLER İÇİN ARSA VE KONUT PROJESİ’

Sason’un  20 yıl sonrasını, 50 yıl sonrasını yeşil alanlarıyla, sosyal alanlarıyla, insanları mağdur etmeden, onların onayını ve desteğini alarak planlamak istediğini ve yeşil dokunun ön planda olacağını belirten Ak Parti Sason Belediye Başkan aday adayı Tekin, rant projelerine kesinlikle izin vermeyeceğini söylerken, “Çocuklarımıza, torunlarımıza   yeşilin betona galip geldiği, yaşanabilir bir Sason bırakacak projelerimiz var. Dar gelirliler için arsa ve konut projelerimiz olacak.” Dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.