‘Seçmenlerin iradesini sağa sola peşkeş çektiler’

Batman’da coşkulu kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve DEM Partiye yüklendi.

‘Seçmenlerin iradesini sağa sola peşkeş çektiler’
Yayınlama: 27.03.2024
60
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır’dan sonra bugünkü ikinci durağı Batman oldu. Yerel seçimlere 4 gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan,  AK Parti’nin Batman’da 50 bin kişinin doldurduğu miting alanında önemli açıklamalarda bulundu.

6’LI MASADAN ESER YOK

6’lı masa dediler. Siyaset mühendisleri tarafından kurulup yıkıldılar. Cumhur İttifakı yoluna kararlı şekilde devam ederken, 6’lı masadan eser yok. Ne diyelim, milletimizin verilmiş sadakası varmış. 6’lı masa denilen yamalı bohçayı bunlara umut diye pazarlayanlar, bunların içlerini boş olduklarını zaten biliyorlar.”

“BİRBİRLERİNE KUMPAS KURUYORLAR”

Türkiye’nin en kritik seçimlerinden birini suhuletle atlattık. İktidara giden yolu terör örgütü desteğinde arayanlara gittikleri yolun çıkmaz sokak olduğunu gösterdik. 81 vilayetimizin hepsi kazandı. Millete ballandırarak atlattıkları ittifakın ve adayının çürük olduğu çıktı. 6’lı masa dediler şu anda hiçbiri parlamentoda değil. Altılı masanın yerinde yeller esiyor. Siyaset mühendisleri tarafından siyaset mühendisleri tarafından yıkıldılar. Birbirlerine yaptıkları kumpasları gördükçe onlar adına hicap duyuyoruz. Milletimizin verilmiş sadakası varmış. Allah yüzümüze bakmış da bunlar iktidara gelmemiş. İyi ki kazanmamışız diyerek bunu kabul ediyorlar. Dirayetli duruşumuzla milletimizin hançerlenmesinin önüne geçtik. Tapulu mülkü olarak gördükleri seçmenlerinin iradesini sağa sola peşkeş çektiler. Aynı nobranlığı bu seçimde de sürdürüyorlar. DEM’li bir avuç komprador dışında kimsenin ne olup bittiğinden haberi yok. Bizim belirlediğimiz adaylara gidip tıpış tıpış oy vereceksiniz dediler. Verdiler mi? Vermediler. Türkiye’nin bu işportacı siyaset anlayışından kurtulmasına vesile olmasını diliyorum. Sizden diğer vilayetlerdeki Batmanlı kardeşlerimizi aramanızı ve bu hakikatleri onlara da anlatmanızı istiyorum. Kızan varsa teskin edeceğiz. Bir şekilde herkesin sandığa gitmesini sağlayacağız. Kazanma ihtimali olmayanlara oy vererek oylarını ziyan etmemelerin, gerektiğini anlatacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.