Şampiyon Kayra Spor

Batman Amatör Liginin şampiyonu İl Özel İdare Gençlerbirliği Spor ile BAL (Bölgesel Amatör Lig) mücadele eden Kayra Spor karşı karşıya geldi.

Şampiyon Kayra Spor
Yayınlama: 19.05.2024
33
A+
A-

Karşılaşmada 1-0 öne geçen İl Özel İdare Gençlerbirliği Spor, üstünlüğünü koruyamadı ve 90 dakika sonunda sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Kayra Spor ise 2024-2025 futbol sezonunda ilimizi BAL Liginde temsil etmeye devam edecek. Bu yıl amatör takımlara büyük bir jest yaparak stadyumun kapılarını açan ve müsabakaları kaçırmayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2023-2024 sezonunda katılım sağlayan bütün takımları kutladı.

İLİMİZİ BAL LİGİNDE TEMSİL EDECEK

İl Müdürü Özperk; “Çok zevkli ve kaliteli bir BAL’a çıkma müsabakası izledik. Pırıl pırıl gençlerimiz çok iyi bir oyun ortaya koydu. Sonuçta kazanan bir takım oluyor. Bütün takımlar bizimdir. Amatörde bir sezonun kazasız belasız bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlik Spor ailesi olarak çok meşakkatli bir sezon geçirdik. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz. 2024-2025 sezonu içinde hazırlıklarımızı başlattık ve daha iyi bir ligin oynanması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Karşılaşmayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, TPAO Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Kulüp Başkanları ve çok sayıda sporsever izledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.