Şah-Mar Hedef büyütmeye devam ediyor

10’uncu şubesini açarak hedef büyütmeye devam eden market mağazacılığının önemli isimlerinden Şah-Mar, Batman sınırlarını aşarak tarım merkezi olan Mersin İlinde sebze-meyve sevkiyat şirketi kurdu.

Şah-Mar Hedef büyütmeye devam ediyor
Yayınlama: 24.01.2024
82
A+
A-

Türkiye’nin em büyük sebze-meyve hali olan Mersin halinde “Garzan Şah Ltd. Şti.” adı altında büyük bir sebze meyve sevkiyat merkezi açan Şah-Mar bundan böyle sebze ve meyveleri birinci elden satın alıp, taze ve temiz bir biçimde ilimize ulaştırarak halkımızın hizmetine sunmuş olacak.

ŞAH-MAR HEDEF BÜYÜTTÜ

Konu ile ilgili açıklama yapan Şirket sorumlusu Yunus Taşkıran; “amacımız sebze ve meyveleri yerinden ve ucuza alıp, halkımıza süratli bir biçimde sunmaktır. Bu nedenle Mersin halinde büyük bir Sevkiyat merkezi açtık. Kendi ulaşım araçlarımızla Batman halkıma günlük, taze meyve ve sebzeyi ucuz bir şekilde sunmayı amaçlıyoruz.” Dedi.

800 PERSONEL İSTİHDAM EDİLİYOR

Bu arada Şah-Mar Yönetim Kurulu Başkanı M. Şah Taşkıran Batman ve Mersin olmak üzere şirket bünyelerinde ortalama 800 personeli istihdam ettiklerini önümüzde ki süreçte üretime yönelik yemi yatırım müjdeleri açıklayacaklarını dile getirip; “tek amaçlarının Batman halkına kaliteli ve ucuz hizmet sunmak olduğunu” söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.