Recebanlılar Derneği’nden Birlik ve Dayanışma Yemeği

Recebanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği programı düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda kardeşlik ve dayanışma mesajları verildi.

Recebanlılar Derneği’nden Birlik ve Dayanışma Yemeği
Reklam Bloğu
Yayınlama: 24.05.2026
21
A+
A-

Programda konuşan Dernek Başkanı Mehmet Salih Baktaş, aynı sofrada buluşmanın büyük anlam taşıdığını belirterek, geçmiş dönem yöneticilerine teşekkür etti.

“Birlik ruhumuzu güçlendirmek istiyoruz”

Programın sadece bir yemek organizasyonu olmadığını ifade eden Baktaş, “Bugün burada sadece bir yemek programında buluşmuyoruz. Aynı zamanda kardeşliğimizi, birlik ruhumuzu ve aramızdaki güçlü bağları daha da güçlendirmek için bir araya geliyoruz” dedi.
Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Baktaş, “Güçlü olmak sadece kalabalık olmak değildir. Güçlü olmak, birbirine sahip çıkabilmek, gerektiğinde aynı yürekte buluşabilmektir” ifadelerini kullandı.

“Batman halkına kapımız her zaman açıktır”

Toplum içerisinde doğruluk ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Baktaş, “Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilen insanlar olmalıyız. Hiçbir zaman haksızlığın yanında olmamalıyız” diye konuştu.
Recebanlılar ailesinin toplum içerisinde de faydalı olması gerektiğini belirten Baktaş, “Batman halkına kapımız da gönlümüz de her zaman açıktır” dedi.
Konuşmasının sonunda kısa süre önce hayatını kaybeden aile büyüğü Hacı Mirze Demir’i de anan Baktaş, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org