Petrol City’de Dengbej Gecesi

Petrol City’de Dengbej Gecesi
Advert
Yayınlama: 27.08.2023
56
A+
A-
Batman’da sosyal etkinliklere ağırlık veren ve bölgenin en modern AVM’si olan Petrol City AVM’de Batman Belediyesi ile Kültür Müdürlüğünün katkılarıyla Petrol City AVM kafeler sokağında Aşık ve Dengbejler Gecesi düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Kültür Müdürlüğü çalışanları, Petrol City AVM yöneticileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Yoğun ilgi gören Program Dengbejlerin eserleriyle şenlenirken, program halaylarla devam etti.

PETROL CİTY KAFELER SOKAĞI ŞENLENDİ

Petrol City Kafeler sokağındaki vatandaşlarında ilgiyle izlediği programda birbirinden güzel eserler seslendirildi. Aşık Abdullah Gizlice ve Aşık Temel Turabi ve yerel dengbejlerin katıldığı programla vatandaşların isteği doğrultusunda halaylarda çekildi. Büyük beğeni toplayan gecede dengbej ustadları vatandaşlardan alkış aldılar.  Hafta sonu etkinliklere ev sahipliği yapan Petrol City’de çocuklara da yönelik etkinlik düzenledi. Çocuklar programda gönbüllerince eğlendiler.Gecede Petrol City Pazarlama Uzmanı Nesrin Dal’da misafirlerle yakından ilgilendi.

????????????????????????????????????

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın destekleriyle ve talimatlarıyla sosyal ve kültürel etkinliklere devam eden Batman Belediyesi Parklarda düzenlediği Dengbej programlarını Petrol City’de devam ettirdi.

????????????????????????????????????

Petrol City AVM yöneticileri düzenlenen etkinlikten dolayı Batman Belediyesi ile Kültür Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.