Özel İdare’den Kültür ve Sanat Desteği

İl Özel İdaresi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 48. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Eski Dostlar Fasıl Gurubu’nun muhteşem performansıyla renklenen Türk Halk Müziği Konseri, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Özel İdare’den Kültür ve Sanat Desteği
Yayınlama: 22.04.2024
8
A+
A-

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan konser, 23 farklı repertuardan oluşan zengin bir müzik ziyafeti sunarak izleyicilerden tam not aldı. Gecenin ayrı bir renk kattığı etkinliklerden biri de konser programı içerisinde yer alan folklor gösterisi oldu. Geleneksel folklor oyununu en güzel şekilde yansıtan bu gösteri, izleyicilere keyif dolu dakikalar yaşattı. Muhteşem dans ve müzik performanslarıyla, katılımcıları adeta büyüleyen gösteri, geceye ayrı bir değer kattı.

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Kültür ve turizm alanındaki zenginliğimizi ve birikimimizi vurgulamak adına önem taşıyan bu etkinlikte İl Özel İdaresi olarak; böylesine özel etkinliklerle dün olduğu gibi bugün de ilimizin kültürel mirasına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyor, katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.