OSB Yolundaki Trafik Güvenliği Masaya Yatırıldı

Batman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yolunda trafik güvenliğinin artırılması amacıyla alınacak önlemler, Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş başkanlığında düzenlenen toplantıda ele alındı.

OSB Yolundaki Trafik Güvenliği Masaya Yatırıldı
Yayınlama: 23.04.2025
22
A+
A-

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Emniyet, Jandarma ve Karayolları yetkilileri katıldı.

YOL ÇALIŞMALARI HIZ KAZANACAK

Toplantının ana gündem maddelerinden biri, Hasankeyf Kavşağı ile OSB Kavşağı arasındaki yol yapım çalışmalarının hızlandırılması oldu. Emniyet, Jandarma ve Karayolları yetkililerinden oluşan komisyonun bir haftalık çalışmaları değerlendirildi.

ÇALIŞMALAR TEK YÖN ÜZERİNDEN SÜRDÜRÜLÜYOR

Karayolları yetkilileri, Hasankeyf Kavşağı ile çöplük kavşağı arasında tek yönlü çalışmaların devam ettiğini, bu bölüm tamamlandıktan sonra diğer yönün yapımına başlanacağını belirtti. Toplantıya, Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş’ın yanı sıra Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü ve trafik birimi yetkilileri, Jandarma Komutanlığı trafik sorumluları ile Karayolları Şube Müdürlüğü temsilcileri katılım sağladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.