Onbinler “Aksa Tufanı”na destek için buluştu

Onbinler “Aksa Tufanı”na destek için buluştu
Advert
Yayınlama: 12.11.2023
76
A+
A-

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, “Aksa Tufanına Destek” temasıyla kalabalık bir miting düzenledi. Onbinlerce kişinin katıldığı mitinge HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Mitinge Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr. Nevaf Tekruri, STK temsilcileri ve bölgede çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.  Miting nedeniyle yoğun önlem alındı.

 

Turgut Özal Bulvarı Yıldız Camii önünde gerçekleştirilen Mitingde yapılan konuşmalarda Katil İsrail’in mazlum Gazze halkına uyguladığı soykırım ve katliam kınanırken, Aksa Tufanı direnişine destek verdiler.

Mitingde bir selamlama konuşma yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, siyonist işgal rejiminin 75 yıldır Filistin topraklarında işgal, soykırım ve tehcir politikası uyguladığına dikkat çekti.Şahin,

” siyonist terör rejimi yerle bir olan itibarını düzeltmek için hiçbir ahlaki sınır tanımadan, bütün gücüyle Gazze’ye saldırıyor, Gazze’de soykırım uyguluyor, adeta Gazze’yi mezbahaneye dönüştürüyor. Bebek, çocuk, kadın, erkek, yaşlı, yaralı demeden her yeri bombalıyor, okul, hastane, cami demeden her yeri yakıp yıkıyor ve dünya bu vahşete seyirci kalıyor.” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.