Öğrencilere saç kesimi ve saç bakımı

Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Batman merkez Güneşli ve Yağmurlu köylerinde öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin saç kesimi ve saç bakımını gerçekleştirdi.

Öğrencilere saç kesimi ve saç bakımı
Advert
Yayınlama: 05.05.2024
5
A+
A-

Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı (HÊVÎ / UMUT atölyesi) BİL-MEK Petrolkent Şubesi, Halk Eğitim ile ortak yürüttüğü kuaförlük kursunda eğitim gören kursiyerlerle birlikte Batman Merkeze bağlı Güneşli ve Yağmurlu Köyünü ziyaret etti.

BELEDİYE KÖY ÇOCUKLARINI TRAŞ ETTİ

BİL-MEK (HÊVÎ / UMUT atölyesi) kursunda eğitim veren usta öğreticiler ile eğitim gören kursiyerler, Güneşli ve Yağmurlu Köyü İlkokulunda eğitim gören öğrencilerden 20 erkek 18 kız çocuğunun saç kesimi ve saç bakımını yaptı. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunup oyuncaklar hediye eden Belediye Kadın Aile Müdürlüğü yetkilileri, usta öğreticiler ve kursiyerler daha sonra öğrencilerle çeşitli oyunlar oynayarak birlikte unutulmaz bir gün yaşadılar. Belediye Kadın Aile Müdürlüğü HÊVÎ / UMUT atölyesi yetkilileri, projeye gönüllü olarak katılan Kemal Tunç Erkek Kuaförüne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.