Necat Nasıroğlu dualarla anılıyor

9 Ocak 2018 tarihinde hayata gözlerini yuman hayırsever iş insanı Necat Nasıroğlu, ölüm yıldönümünde dualarla anıldı.

Necat Nasıroğlu dualarla anılıyor
Yayınlama: 08.01.2024
114
A+
A-

Batman’ın Necat Amcası Necat Nasıroğlu, 5 sene önce 9 Ocak 2018 tarihinde yaşadığı sağlık sorunları ile hayatını kaybetti. 1940 yılında Batman’ın Kayabağ Basorke Köyünde doğan, TPAO’nun Alman Firmasında sismik aramada çalışan ve kurduğu Fernas şirketi ile yurtiçi ve yurtdışında yatırımlar yapan Necat Nasıroğlu, bu yıl da sevenleri tarafından dualarla anıldı.

YURTİÇİ VE YURTDIŞINDA BÜYÜK İŞLERE İMZA ATTI

Bakü, Tiflis, Ceyhan’da boru hattı işleri yapan, Kozluk, Garzan ve Şirvan Barajlarını yapan, hidroelektrik, güneş ve rüzgâr santralleri işlerine imza atan, Türkiye’nin birçok noktasında karayolu ve demir yolu işlerini yapan, sulama kanallarının yapımında öncü rol üstlenen Necat Nasıroğlu, Batman’da yaptırdığı okul, fabrika ve camilerle gönülleri kazandı.

MEMLEKETİ BATMAN’A YATIRIMLAR YAPTI

Batman Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Binasının yapımını üstlenen, açtığı Necat Nasıroğlu Vakfı ile her yıl yüzlerce Batmanlı Öğrenciye burs desteği veren merhum iş insanı, Batmanlıların amcası olarak tanındı. Her yıl ölüm yıldönümünde yüzlerce aileye yardım kolisi ulaştıran Nasıroğlu Ailesine başsağlığı, merhum Necat Nasıroğlu’na ise Allah’tan rahmet diliyoruz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.