Nasıroğlu ve Tezdiğ ailelerinin mutlu günü

Nasıroğlu ve Tezdiğ ailelerinin mutlu günü
Advert
Yayınlama: 25.12.2023
390
A+
A-

Batman’ın tanınan ve saygın ailelerinden iş insanı Veysi Nasıroğlu’un kızı Leyla Nasıroğlu ile iş insanı Mehmet Salih Tezdiğ’in oğlu harita mühendisi Ozan Tezdiğ yapılan görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

Hafta sonu Elit düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Düğün törenine iş insanı Abdurrahman Aydiş, iş insanı Osman Nasıroğlu, iş insanı ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin  yanı sıra seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

DÜĞÜNE YOĞUN İLGİ

Düğünde damadın babası Mehmet Salih Tezdiğ, ve gelinin Babası Veysi Nasıroğlu, gelen davetlilerle yakından ilgilendiler.  Genç çiftin nikâhı Nuri Turgut tarafından kıyılırken, nikah şahitliklerini ise iş insanı Andurrahman Aydiş, iş insanı Osman Nasıroğlu, Erkan Dezdiğ, Ayşe Nasıroğlu ve Mehmet Salih Tezdig yaptı. Evlilik cüzdanını geline veren iş insanı Abdurrahman Aydiş, genç çifte bir ömür mutluluklar diledi.  Kıyılan resmi nikahın ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar düğüne katılan davetliler yöremizin has oyunlarından delilo, halay ve çifte telli oyun oynayarak gelin ve damadın mutluluklarına ortak oldular. Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.