Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Malazgirt Zaferi’nin 955. yıl dönümü kapsamında Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen programa katıldı. Nasıroğlu, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
1071’de Malazgirt’te başlayan ve Anadolu’nun kapılarını Türklere açan tarihi yürüyüşün yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler Ahlat’taki programla devam etti. Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Nasıroğlu, Malazgirt Zaferi’nin yalnızca askeri bir başarı olmadığını, Anadolu’nun geleceğini şekillendiren tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirtti.
“AYNI RUH VE İSTİKAMETLE”
1071’de başlayan kutlu yürüyüşün bugün de aynı ruh ve istikametle sürdüğünü ifade eden Nasıroğlu, Terörsüz Türkiye hedefinin bin yıllık kardeşliği daha da güçlendirecek tarihi bir adım olduğunu söyledi. Nasıroğlu, “Maziden atiye, aynı ruhla, aynı istikametle…” mesajını paylaşarak Malazgirt Zaferi’nin 955. yıl dönümünü kutladı. Sultan Alparslan başta olmak üzere Anadolu’nun vatan kılınması için mücadele eden tüm kahramanları rahmet ve minnetle anan Nasıroğlu, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
