Nasıroğlu fuarı gezdi, aile ziyaretlerine devam etti

Nasıroğlu fuarı gezdi, aile ziyaretlerine devam etti
Yayınlama: 23.10.2023
125
A+
A-

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman 6. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali’ni ziyaret ederek gençlere ve çocuklara kitap hediye etti.

AK Parti İl Başkanı Akif Gür ile birlikte fuarda kitap stantlarını tek tek gezerek kitapları  inceleyen ve fuara iştirak eden yazarlarla sohbet eden Nasıroğlu, çocuklara ve gençlere kitap hediye etti.  Kitapları inceleyip yazarlarla sohbet eden Nasıroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada kitap fuarlarının çocuklara kitapları sevdiren ve okuyucu ile yazarları bir araya getiren önemli bir buluşma alanı olduğunu söyledi.

EV ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, bazı aileleri evlerinde  ziyaret etti. Hilal ve Bağlar mahallesinde yaşayan Vatandaşlarla sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinleyen Nasıroğlu, aile ziyaretlerine  devam edeceğini söyledi. Nasıroğlu, ” Taleplerini ve sorunlarını  bizzat dinlediğimiz, bizleri muhabbetle karşılayıp evinin ve gönlünün kapılarını açan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.   Nasıroğlu, Petrolspor’un Kelkit Belediyespor’u mağlup ettiği maçıda tribünden izleyerek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu açıkladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.