Nasıroğlu esnafı ziyaret etti, kurum denetledi

Nasıroğlu esnafı ziyaret etti, kurum denetledi
Yayınlama: 28.08.2023
62
A+
A-

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman temasları kapsamında il başkanı Akif Gür ile birlikte Ulu Cami ve çarşı esnafına ziyarette bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip sorunları dinleyen Nasıroğlu, yolda gördüğü vatandaşlarla da selamlaştı.Nasıroğlu, yeni eğitim binasına taşınan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü denetleyip yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Kurs merkezindeki sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Nasıroğlu  ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür kurs merkezinde görev yapan idareci ve öğretmenleri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

VALİ CANALP’I ZİYARET ETTİLER

Bir dizi çalışmalarda bulunmak üzere ilimize gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, beraberinde Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Akif Gür, Merkez ilçe Başkanı ve eski İl başkanı ile birlikte Vali Ekrem Canalp’i makamında ziyaret etti.

REKTÖRÜ ZİYARET ETTİLER

TBMM 24, 25. 26. ve 27. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i makamında ziyaret etti. Merkez kampüste gerçekleşen ziyarette Rektör Demir ve vekiller kampüsü gezdi. Bölgesel kalkınmaya katkı sunan projeler ve çalışmalarla şehrine ve öğrencilerine sahip çıkan bir üniversite misyonu benimsediklerini belirten Rektör Demir, yeni dönemde bilimsel çalışmalarla akademinin nabzını tutacaklarını belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.