Nasıroğlu : Batman’da sosyal, insan odaklı güzel hizmetler hayata geçiriliyor

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Belediyesi tarafından çölyak hastaları için yapılacak “Glütensiz Ekmek Fırını” lansman programına katıldı.

Nasıroğlu : Batman’da sosyal, insan odaklı güzel hizmetler hayata geçiriliyor
Advert
Yayınlama: 23.01.2024
22
A+
A-

Çamlıtepe mahallesinde çölyak hastalarına destek olmak amacıyla yapılacak Glütensiz ekmek fırını lansman programına  Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun yanı sıra Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, AK Parti Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan ve vatandaşlar katıldı.

GLÜTENSİZ EKMEK FIRINI LANSMANI DÜZENLENDİ

Burada konuşan Milletvekili Nasıroğlu, sosyal belediyecilik anlamında güzel bir projenin daha hayata geçirildiğini söyledi. Çölyak hastalarının yaşam kalitelerini artırmak amacıyla yapılacak olan glutensiz ekmek fırınını güzel ve anlamlı bulduklarını belirten Nasıroğlu şöyle konuştu: “Glütensiz undan yapılan mamullerin üretilebileceği glütensiz ekmek fırını faaliyete girdiğinde hastalarımız yıllardır özlemini çektiği glütensiz ekmek ihtiyaçlarını bu tesisten karşılayabilecek. Birçok gıdayı tatmamış olan çölyak hastası vatandaşlarımız için glütensiz undan yapılan mamullerin üretilebileceği glütensiz ekmek fırınımız şimdiden hayırlı olsun.”

NASIROĞLUNDAN BATMAN BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Batman’da sosyal, insan odaklı belediyecilik anlayışı ile güzel hizmetlerin hayata geçirildiğini ifade eden Nasıroğlu, yürüttüğü temel belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, sosyal belediyeciliğin de en iyi örneklerini sergileyen Batman Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.