MUHTARLARA HAVAİ FİŞEK VE ATEŞLİ SİLAH KULLANIMI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Batman’da, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, il genelindeki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuyor.

Yayınlama: 10.10.2024
43
A+
A-

Batman’da, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, il genelindeki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuyor.

Toplum Destekli Polislikten Mahalle Muhtarlarına ziyaret

Ziyaretler kapsamında, düğün, nişan ve özel günlerde atılan havai fişekler ile ateşli silah kullanımı gibi güvenlik sorunları hakkında muhtarlara bilgi verildi. Ayrıca, mahallelerin sorunları ve ihtiyaçları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bu tür etkinliklerin, genel güvenliğin sağlanmasına katkı sağlaması ve toplumsal huzuru artırması hedefleniyor. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, muhtarlarla iş birliği yaparak mahallelerdeki güvenliği artırmayı amaçlıyor.

 

Reklam
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org