Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Borsa İstanbul Ortaokulunda düzenlenen bayrak törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, yeni haftanın ilk gününde Borsa İstanbul Ortaokulunu ziyaret etti. Bayrak törenine katılan Ciğer, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından öğrencilere hitap etti.
ÖĞRENCİLERE LGS TAVSİYESİ
Törenin ardından okul binasını gezen Müdür Ciğer, okul yöneticilerinden eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sınıfları da ziyaret eden Ciğer, öğrencilerle gelecek hedefleri üzerine sohbet ederek düzenli ve planlı çalışmalarını, kitap okumalarını ve LGS hazırlığında MEBİ dijital platformundan yararlanmalarını tavsiye etti.
ÖĞRETMENLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Öğretmenlerle de bir araya gelen Müdür Ciğer, öğrenci takip sisteminin hassasiyetle uygulanmasını istedi. Her çocuğun önemli olduğunu vurgulayan Ciğer, öğrencileri geleceğe hazırlamanın hem görev hem de vicdani sorumluluk olduğunu belirtti. Eğitim-öğretim sürecine katkılarından dolayı öğretmenlere teşekkür eden Ciğer, görüş ve önerilerini de dinledi. Ziyarette İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’e Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş eşlik etti.
