Mr. D.I.Y Mağazası Petrolcity AVM’de açıldı

Türkiye’nin Ev ve Yaşam Perakendecisi Mr. D.I.Y, Batman’daki ilk mağazasını Petrolcity Alışveriş Merkezi’nin 2. katında açıldı.

Mr. D.I.Y Mağazası Petrolcity AVM’de açıldı
Yayınlama: 24.05.2024
88
A+
A-

Mr. D.I.Y Türkiye Genel Müdürü Dilara Neyişçi Çağlı “Batman’da ilk mağazamızı açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mr. D.I.Y olarak, müşterilerimize ihtiyaç duydukları ürünleri en uygun fiyatlarla sunarak yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Petrolcity AVM’deki mağazamızın Batman halkına en iyi şekilde hizmet vereceğine inanıyoruz.”

‘EN İYİ ALIŞVERİŞ DENEYEMİNİ SUNUYORUZ’

Petrolcity AVM Müdürü Umut Ayer: “Petrolcity AVM olarak Batman halkına en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedefliyoruz. Mr. D.I.Y’nin burada açılması, ziyaretçilerimize daha fazla seçenek ve kalite sunmamızı sağlıyor. Mr. D.I.Y gibi dünya çapında tanınan bir markanın AVM’mizde yer alması, hem bizim için hem de Batman için büyük bir kazanım. Müşterilerimize çeşitli ürün kategorilerinde geniş bir yelpaze sunarak, onların ihtiyaçlarını karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliğinin uzun vadede başarılı olacağına ve Batman halkına büyük fayda sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.