Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Kadın ve Aile Destek Merkezi’nde eğitim gören çocuklar, turşu yapımı etkinliğinde bir araya geldi.
TURŞUYU KENDİLERİ HAZIRLADI
3-6 yaş Oyun Grubu ile 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte çocuklara turşu yapımında kullanılan sebze ve malzemeler tanıtıldı. Öğretmenlerinin rehberliğinde hazırlık aşamalarına katılan minikler, turşu yapımını uygulamalı olarak deneyimledi.
HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER
Etkinlikle çocukların farklı sebzeleri tanıması, sağlıklı beslenme konusunda farkındalık kazanması ve günlük yaşam becerilerini geliştirmesi amaçlandı. Çocukların paylaşma, iş birliği ve grup çalışması gibi sosyal becerilerinin de desteklendiği etkinlikte minikler keyifli vakit geçirdi.
