“Millete efendi değil, hizmetkar olduk”

“Millete efendi değil, hizmetkar olduk”
Yayınlama: 27.08.2023
82
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz Şehir buluşmaları kapsamında Batman’a geldi. Beraberinde Akparti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Akif Gür, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ve partililerle birlikte TPAO Kristal Parkta basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali İhsan Yavuz gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Külliyede öğle namazını kılan Yavuz daha sonra Üniversitede TÜGVA’nın icathane laboratuarı ve esnaf ziyaretinde bulundu.

ŞEHİR BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Programda konuşan Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu kentte devam eden projeler ve basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Ulaştırma bakanının Eylül ayı içinde Batman’a gelmesini beklediklerini söyleyerek Deprem felaketi nedeniyle Mütahit firma İhalesi tasfiye edilen 10 KM’lik Hasankeyf Duble yolu yapımının yeniden ihalesinin yapılması ve Diyarbakır yolu şehir girişi 9 KM’lik yolda da çalışmaların başlayacağını belirterek bu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti.

“PARLAMENTER SİSTEMDEN ÜLKEMİZ ÇOK ÇEKTİ”

Daha sonra konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz tek amaçlarının millete hizmet olduğunu belirterek “21 yıldır sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu millete hizmet sevdamız devam ediyor. Bu millet için hizmetkar siyaseti yerleştirdik. Bizde Millette efendilik yoktur,. Millete hizmetkar olmak vardır. Hizmetkar siyaseti önceleyen bir siyasi anlayışımız vardır. Ak parti’nin getirdiği en büyük hizmetlerden biri cumhurbaşkanlığı sistemidir. Geçmişte parlamenter sistemden ülkemiz çok çekti. Ama artık çok güçlü bir cumhurbaşkanlığı sistemi var. Parlamenter sistemin dünyada doğru düzgün işlediği bir yer yoktur.”dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yavuz daha sonra Batman’daki programına devam etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.