MHP kongresinde il başkanı Çetin oldu

MHP kongresinde il başkanı Çetin oldu
Yayınlama: 15.10.2023
66
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanlığı, hafta sonu yapılan il kongresinde Başkanlık görevine Muhammet Arif seçildi. Ahmet Güneştekin kültür merkezinde yapılan kongreye MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osman Ağaoğlu. MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Bölge İl Başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı:

Kongrede başkanlık görevine seçilen Muhammet Arif Çetin kürsüde yaptığı konuşmada “Biz parti olarak güzelim memleketimiz için taş üstüne taş koyanı her zaman destekleriz ve desteklemeye de devam edeceğiz. Cumhur ittifakı her yerde tarihi hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ederken inşallah yerel seçimlerden de tarihi bir zaferle çıkacağımızdan ümidimiz tamdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, şehrimizin daha da ilerlemesi için kentin tüm dinamikleriyle, her zaman istişarelerde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz.”dedi.

Gündemde ki, Filistin sorununa da değinen Başkan Çetin “Yine Son günlerde İsrail’in Gazze’ye açtığı savaşta binlerce masum müslüman insan katlediliyor. Gazze’de bir katliam, bir vahşet yaşanmaktadır.Emperyalist güçler ve onların iş birlikçileri olan İsrail masum, savunmasız Müslüman ve çocukları katlederek bölgedeki güvensizliğin baş sorumlusu olmuştur. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesini ihlal eden İsrail, hiçbir hukuk sistemini de kabul etmediğini göstermiştir. Bir devlet terörü uygulayan işgalci İsrail, Filistin’i kan gölüne çevirmiştir. İsrail, hava harekâtı ve kara harekâtı ile Müslüman kardeşlerimizi katletmekte bunu pervasızca yapmaya devam etmektedir. İsrail’in yaptığı bu zulüm kabul edilemez. Filistin’de yapılan bu soykırıma seyirci kalan bazı yeri geldimi HAK VE HUKUK tan İNSAN HAKLARINDAN bahseden bazı batılı devletler bu zulme ise sessiz kalıyor . Gazze’de uluslararası hukuk katlediliyor , uluslararası vicdan katlediliyor, insanlık katlediliyor. Dünyaya nefret tohumları eken bu kara katliamı, yüreklerimizde her gün acısını yaşadığımız bu saldırıları kınıyor, bu zulmün vakit kaybedilmeden son bulmasını diliyorum.

Üzüntümüz yüzlerce masum Müslüman kardeşimiz ve sivil masum insanların ölmesi, onlarca çocuğun ölmesi ve yaralanmasıdır. Her ne olursa olsun masum çocuklar kadınlar ve yaşlıların hedef alınması bir felakettir. İşte bu yüzden DEVLET imize ülkemize  sahip çıkacağız ; çıkacağız ki mazlum milletlerin ellerinden tutabilelim.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.