Mahalle buluşmasında bir talep daha hayat bulacak

Mahalle buluşmasında bir talep daha hayat bulacak
Advert
Yayınlama: 09.10.2023
67
A+
A-

Petrolkent mahalle sakinlerinin Mahalle Buluşması programı sırasında “Bir sokağımızı Gülistan Caddesi gibi yapabilir misiniz?” talebine Vali Canalp kayıtsız kalmayarak anında talimat verdi: “2856. Sokağı Gülistan Caddesi gibi yapacağız!”

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın yedincisi Petrolkent Mahallesi’nde gerçekleşmişti. Petrolkent Mahallesi 2856. Sokak, yaklaşık 200 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde bulunuyor. Trafiğe kapatılacak yolda; mahalle sakinlerinin de talepleri değerlendirilerek ilk kazı çalışmalarına başlanacak.

PETROLKENT’E DEĞER KATACAK PROJE

Sokağın tamamlanmasını sabırsızlıkla bekleyen mahalle sakinleri:“Mahalle Buluşması sonucu Vali Ekrem Canalp’e kendi talebimizi ilk ağızdan iletme imkanı bulduk. Valimiz mahallemizi ziyaret edip, bizim sorunlarımızla yakından ve birebir ilgilendi. Sokağımız trafiğe kapanınca mahalleli olarak çok cazip hale geleceğine inanıyoruz” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

Petrolkent Mahallesi 2856. Sokakta; ışıklandırma sistemi, oturma bankları, bisiklet/yürüyüş yolu, kamelya ve küçük bir süs havuzuda yer alacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.