Vali Canalp Petrol’de halkla buluştu

Vali Canalp Petrol’de halkla buluştu
Yayınlama: 09.09.2023
32
A+
A-

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın yedincisi Petrol mahallesinde gerçekleşti. Mame Oğlu Hasan Hazer taziye evinde gerçekleşen mahalle buluşmasına Vali Canalp, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı Felemez Oğuz katıldı.

MAHALLENİN SORUNLARI GÜNDEME GELDİ

Vali Canalp, altyapı, üstyapı, imar, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi konularla ilgili olarak mahalle sakinlerinden gelen taleplerin çözüme kavuşturulması için ilgili birim amirlerine talimat verdi. Mahalle Muhtarı Felemez Oğuz ve semt sakinlerini dinleyen Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

BEKİR HAZER CAMİİ VE TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI

Mahalle buluşması öncesi , Bekir Hazer Camii ve Mame Oğlu Hasan Hazer Taziye evinin açılışını da gerçekleştiren Vali Ekrem Canalp, 10 ayda tamamlandığını Cami ve taziye evi yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olduğunu söyledi.

ALTYAPIDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Petrol mahallesindeki altyapı çalışmalarıyla ilgili sinevizyon eşliğinde bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, “2020’nin Mart ayından 2023’ün Ağustos ayının sonuna kadar Petrol mahallemize 4 bin 376 metre içmesuyu hattı ve yine aynı tarihler arasında 2 bin 513 metre kanalizasyon hattı döşendi. Diyar caddesi Kıra Dağı bulvarına toplam 58 kamyon, yani bin 415 ton sıcak asfalt serimi yapılmıştır” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.