Batman Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerinin yükseköğretim hakkında bilinçlenmesini sağlamak amacıyla Batman Üniversitesini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarete 82 öğrenci ve 3 sorumlu öğretmen katıldı. Üniversitemiz Merkez Kampüsünde bulunan Elektrik Atölyesi, Otomotiv Atölyesi, İç Mekân ve Tasarım Atölyesi ile Genel Kimya Laboratuvarını gezen öğrencilere Üniversite’nin akademik birimleri, sosyal olanakları ve eğitim fırsatları hakkında bilgi verildi.
REKTÖR DEMİR, KAMPÜS ALANLARI ÖĞRENCİLERE AÇIK
Üniversite yetkilileri, öğrencileri fakülteler ve bölümler hakkında bilgilendirirken, kampüs yaşamına dair paylaşımlarda da bulundu. Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i de ziyaret eden öğrenciler, üniversite atmosferini yakından deneyimleme fırsatı buldu. Öte yandan Rektör Prof. Dr. Demir, ilimiz ilk ve ortaöğretim kurumlarından talep gelmesi hâlinde Üniversitenin akademik birimleri ile kampüs alanlarının öğrencilerin ziyaretine açık olduğunu kaydetti.