La Minita Coffee Batman Şubesi Petrol City Avm’de açıldı.

La Minita Coffee Batman Şubesi Petrol City Avm’de açıldı.
Yayınlama: 22.10.2023
264
A+
A-

Göz kamaştırıcı dekorasyonu ve mekan tasarımıyla dikkat çeken La Minita Coffee Petrol City AVM giriş katındaki açılışına Batso Başkanı Abdulkadir Demir Esnaf sanatkarlar odalar Birliği Başkanı Salih Kaplan, HDP Batman il eş başkanı Hüseyin Sarık, Petrol City AVM yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

Erdal Yiğit, Kudbettin Güzel,Sabri Özdemir ve Habil Bozyiğit’in işletmeciliğini yaptığı La Minita Coffee zengin kahve çeşitleri ve profesyonel aşçılarıyla , efsane lezzetler sunuyor.
İşletmenin kurdele açılışını kadın çalışanlar yaptı.
Eski Belediye başkanı ve işletme ortağı Sabri Özdemir “Kadın arkadaşlarımızın bu açılışı yapmasını istedik. Çünkü kadınların çok farklı bir yeri olduğunu yaşama, yaşam katan insanlar olduğunu burada emek verip kaç haftadır burada çalışan bir kadın arkadaşlarımıza bu açılışı onlara atfettik.” dedi

İşletme sahiplerinden Erdal Yiğit, “Açılışımıza iştirak ederek şeref verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra hepimiz bir Babylon ailesi olarak, birlik ve beraberlik içinde en iyi hizmeti sunmaya gayret edeceğiz. Dekorasyon çalışmalarımız devam edecek. Bu sektörde hizmet çok önemlidir. Herkese davetimize icabet ettiğinizden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Batman’a ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.