Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman’da 5. sınıf hafızlık öğrencisi Meryem Ebrar Ekinci, kendi yaptığı kolye ve bileklikleri satarak elde ettiği geliri Gazze’deki çocuklara bağışladı. Küçük öğrencinin duyarlı davranışı, İHH Batman Şube Başkanı Mehmet Latif Kaya’yı duygulandırdı.
EL EMEĞİ ÜRÜNLERİNİ GAZZE İÇİN SATTI
Fatma Zehra Ortaokulu öğrencisi Meryem Ebrar, evinde hazırladığı kolye ve bileklikleri okul dışında evinin önünde ve duraklarda açtığı stantlarda sattı. Elde ettiği geliri Gazze’deki akranlarına ulaştırmak isteyen öğrenci, örnek davranışıyla takdir topladı.
BAĞIŞINI KERMESTE TESLİM ETTİ
Babası İbrahim Ekinci ile birlikte İHH Batman Şubesi tarafından Gazze yararına düzenlenen kermese katılan Meryem Ebrar, biriktirdiği parayı Şube Başkanı Mehmet Latif Kaya’ya teslim etti. Gazze’deki çocukların yeniden okullarına dönmesini temenni eden Meryem Ebrar, onların özgür ve güvenli bir yaşam sürmesini istedi. Kızının duyarlılığıyla gurur duyduğunu belirten İbrahim Ekinci, küçük yaşına rağmen Gazze’deki çocukları düşünmesinin kendilerini duygulandırdığını söyledi. İHH Batman Şube Başkanı Mehmet Latif Kaya da Meryem Ebrar’ın bu anlamlı davranışından büyük mutluluk duydu. Küçük öğrencinin bağışı karşısında duygulanan Kaya, gözyaşlarını tutamadı.

