Kitap Okuma Noktasında öğrencilerle buluştu

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Emekli Öğretmen Eğitimci-Yazar Misbah Eratilla, kitap ve okuma kültürü çalışmaları kapsamında Kitap Okuma Noktası’nı ziyaret eden Şehit Öğretmenler Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldiler.

Kitap Okuma Noktasında öğrencilerle buluştu
Yayınlama: 29.03.2024
5
A+
A-

Kitap Okuma Noktası’nı ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelen Müdür Kurtaran, öğrencilerle kitap okumanın önemi üzerine bir sohbet etti. Öğrencilere düzenli kitap okumanın, bireyin kişisel gelişimine ve başarılı olmasına katkı sağlayacağını vurgulayan İl Müdür Kurtaran, bilgiye ulaşmanın en etkili ve kolay yolunun kitap okuma olduğunu söyledi.

‘BİLGİYE ULAŞMANIN EN ETKİLİ YOL KİTAP OKUMAK’

Öğrencilere; kitapların dünyalarını genişlettiğini, hayal güçlerini geliştirdiğini ve yaşamın farklı yönlerini keşfetmelerine yardımcı olduğunu söyleyen Müdür Kurtaran, kitap okumanın bir alışkanlık haline getirilmesinin öğrencilerin başarılarına olumlu katkı sağlayacağını belirtti.  Kitap Okuma Noktası’nda gerçekleşen etkinliğe katılan Eğitimci Yazar Misbah Eratilla da öğrencilerle son yazdığı Anne Baba adlı kitabı üzerine söyleşi yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.