Kısmet Çelik İyi Parti GİK üyesi oldu

İYİ Parti Batman Kurucu İl Başkanlığı, Batman Milletvekilliği adayı ve uzun yıllar İl Başkanlığı görevlerini büyük bir başarıyla yapan iş insanı Kısmet Çelik, son olarak yapılan Genel Kurulda (Genel İdare Kurulu) GİK üyeliğine seçildi.

Kısmet Çelik İyi Parti GİK üyesi oldu
Advert
Yayınlama: 04.05.2024
13
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu liderliğindeki Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, ilk kez Ankara’da toplandı. Toplantıda Batman ve bölgenin temsilcisi Kısmet Çelik’te hazır bulundu. İYİ Parti’nin geçtiğimiz hafta sonu yapılan 5. Olağanüstü Kurultayı’nda belirlenen GİK, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu başkanlığında toplanmasıyla yeni bir süreçte başlamış oldu.

“BİZ TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ”

Geleceğin iktidar Partisi olduklarının altını çizen, İYİ Parti GİK üyesi Kısmet Çelik, birilerinin değil, bütün Türkiye’nin partisi ve yeni iktidar Partisi olacaklarını söyledi. GİK üyesi Kısmet Çelik; “Öncelikle beni GİK üyesi yaparak görev veren Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’na teşekkür ederim. Biz görev adamıyız ve partimize hizmet etmek için buradayız. Bugüne kadarda verilen bütün görevleri alnımızın akıyla yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. İYİ Parti’de de yeni bir süreçte başlamış oldu. Amacımız Türkiye’deki bütün insanlarımıza huzurlu, güvenli ve İYİ bir gelecek sunmaktır. Bunun için omuzlarımıza yüklenen ağır görevin farkındayız. “ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.