Kaçak Balık Avcılığına karşı denetim

Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte kaçak balık avcılığına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Kaçak Balık Avcılığına karşı denetim
Advert
Yayınlama: 31.01.2025
9
A+
A-

Bu kapsamda, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda, Batman İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekiplerinin katılımıyla Ilısu Baraj Gölü, Suçeken Köyü, Kantar Köprüsü ve Oymataş Köyü mevkilerinde yapılan denetimlerde yaklaşık 2000 metre sahipsiz ağ tespit edilerek sudan çıkarıldı ve imha edildi.

2000 METRE SAHİPSİZ AĞ SUDAN ÇIKARILDI

Yetkililer, kaçak balık avcılığına karşı denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek, yasa dışı avlanma yapan kişilerin tespiti halinde en ağır cezai işlemlerin uygulanacağını vurguladı. Vatandaşların su kaynaklarının ve ekosistemin korunması için duyarlı olmaları gerektiğini ifade eden yetkililer, kaçak avcılıkla ilgili ihbarların yetkili birimlere bildirilmesini istedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.