İsrail’in hava saldırılarını protesto ettiler 

İsrail’in hava saldırılarını protesto ettiler 
Yayınlama: 12.10.2023
85
A+
A-

AK Parti İl Başkanlığı Filistin halkına destek ve İsrail’in Gazze’ye yönelik hava saldırılarını protesto etmek için basın açıklaması yaptı. Parti binası önünde düzenlenen basın açıklamasına partililer katıldı. Açıklamaya partili yöneticilerin yanısıra Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut ve Beşiri ilçe teşkilatıda  katıldı.

FİLİSTİN HALKINA DESTEK ÇAĞRISI

Grup adına basın açıklamasını okuyan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Kadir Şeker, İsrail’in, Abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları sonucunda, çocuk, genç, yaşlı ve kadın erkek 700’ü aşkın kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce kişinin yaralandığını söyledi.

ABLUKA SONLANDIRILMALI

Ateşe benzin dökmenin, hele hele sivilleri ve sivil yerleşim yerlerini hedef almanın kimseye bir faydası olmayacağının altını çizen Şeker, şunları kaydetti: “Gazze Şeridi’ndeki ablukanın sonlandırılması ve Gazze halkının yaşam koşullarının iyileştirilmesi için uluslararası toplumun çabalarını artırması gerekmektedir. Gazze halkı, barış ve adalet isteğiyle direnişini sürdürmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da girişimleriyle uluslararası toplum, Gazze’deki insanların temel haklarına saygı gösterilmesi ve onların daha iyi bir geleceğe sahip olmaları için gereken adımları atmaya davet edilmektedir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.